Kiara en haar twee biologische broers Kyle en Seth, zijn jaren geleden onder de zorg van Home of Hope gevallen na meerdere mislukte plaatsingen in andere pleeggezinnen. Helaas worden ze alle drie geconfronteerd met hun eigen uitdagingen als gevolg van FASD. Seth, de jongste, is een ernstig gehandicapt kind waardoor hij 24 uur per dag zorg in nabijheid nodig heeft. Hij is incontinent en moet geholpen worden bij alle lichamelijke zorg wat nodig is. Hij gaat naar een speciale school waar hij de zorg kan krijgen die hij nodig heeft.

Het hebben van een moeder en vader die verslaafd zijn aan alcohol en drugs, die gedeeltelijk in hun leven aanwezig zijn, zorgt voor een grote hoeveelheid trauma onder de 2 broers en hun zus, hen wordt voortdurend beloofd, door de ouders dat ze naar huis mogen, ondanks dat de ouders te horen krijgen dat ze dat niet mogen beloven. Het verdrietige is dat dat de ouders alleen interesse hebben in Kiara en Kyle en niet in Seth. Het bedroeft Home of Hope omdat hun ouders bij elk begeleid bezoek aan hun ouders, wat zelden gebeurt, alleen interesse tonen in Kiara en Kyle en niet in Seth.

Kiara heeft onlangs de leeftijd van 18 jaar bereikt. Volgens de regels van de Zuid-Afrikaanse overheid is het voor haar niet meer mogelijk om in het Mimosa kindertehuis te blijven wonen. Ze zal nu geleidelijk overgaan naar het leven op de zorgboerderij van Home of Hope. Hier zal zij zich aansluiten bij het programma wat zij volgen op de boerderij en vaardigheden leren waardoor haar zelfstandigheid zal groeien naar een volwassen dame. Kiara vindt het lastig haar twee broers achter te laten in het Mimosahuis ondanks dat zij weet dat zij haar broers regelmatig kan bezoeken en haar broers naar de boerderij kunnen komen.

Interesses en hobby’s: Kiara
• Dansen en zingen.
• Werken met kleinere kinderen.
• Ze heeft interesse in mode en houdt ervan om zich te verkleden.

Interesses en hobby’s: Kyle
• Houdt van tekenen en het spelen van videogames met zijn vrienden.
• Hij gaat graag naar de jeugd(kerk).
• Houdt van films kijken, naar muziek luisteren en dansen.

Interesses en hobby’s: Seth
• Houdt van zingen.
• Houdt ervan om bezoekers om zich heen te hebben.

DONEER en maak een verschil in het leven van deze 3 kinderen

IBAN: NL58 TRIO 0788 8432 49
t.n.v. Stichting Vrienden van Home of Hope Kaapstad
KvK 76622193
Referentie: Kiara, Kyle en Seth