Hij is een jongeman die eerlijkheid boven alles waardeert. Hij gelooft in het belang van vertrouwen, vooral gezien de traumatische jeugd die hij heeft gehad toen hij uit een pleeggezin kwam waar hij niet werd gewaardeerd of verzorgd volgens zijn behoeften als individu met speciale behoeften. Ondanks alles wat hij heeft meegemaakt, heeft hij een zachtaardige en gevoelige persoonlijkheid. Hij staat altijd open voor anderen, helpt wanneer dat nodig is en vermijdt conflicten ten koste van alles. Hij is een echte definitie van een goedhartige jongeman.

Toen hij voor het eerst bij Home of Hope kwam, was de aanpassing vanuit een pleeggezin niet eenvoudig. Hij had moeite om de routine te volgen en de vastgestelde grenzen en regels te respecteren. Naarmate de tijd verstreek, heeft hij echter een pad van positiviteit bewandeld, veel over zichzelf geleerd en alle uitdagingen en nieuwe taken op kunnen pakken. Hij wil graag leren om zichzelf te ontwikkelen en kracht te geven om zo zijn onafhankelijkheid te vergroten. Het werken en het programma op zorgboerderij Anslem Farm geeft Mpolokeng deze mogelijkheid. Mpolokeng werkt graag samen met andere jongemannen bij de compost. Zodra de compost verwerkt is wordt deze verkocht. Dit geeft voldoening in het werk van Mpolokeng.

Interesses en hobby’s:
Hij luistert graag naar muziek; het is zijn enige tijd om te ontspannen, na te denken en verbinding te maken met zichzelf. Muziek brengt hem vrede en vreugde.
• Hij is toegewijd aan het prijzen van de Heer. Zijn geloof is een belangrijk onderdeel van zijn leven en geeft hem kracht en leiding.
• Houdt van voetballen. Het houdt hem niet alleen actief, maar brengt hem ook geluk en een gevoel van teamwerk.
• Hij heeft een passie voor koken. Hij houdt ervan om met nieuwe recepten te experimenteren en geniet van het proces van het creëren van heerlijke maaltijden.

DONEER en maak een verschil in het leven van Mpolokeng

IBAN: NL58 TRIO 0788 8432 49
t.n.v. Stichting Vrienden van Home of Hope Kaapstad
KvK 76622193
Referentie: Mpolokeng